Adakah terdapat anak-anak dengan Jennifer Aniston? | pioneer-park.ru

Adakah terdapat anak-anak dengan Jennifer Aniston?

Anak Jennifer Aniston

Hakikat bahawa pelakon Amerika terkenal Jennifer Aniston masih belum mempunyai anak, telah berulang kali menjadi subjek perbincangan di kalangan wartawan dan orang awam. Pelakon itu sangat jarang mengulas mengenai topik ini dan lebih suka menyimpan butiran kehidupan pribadinya secara rahsia.

Jennifer Aniston dan Justin Theroux - bilakah anak-anak akan menjadi?

Ramai peminat aktres diseksa dengan soalan: adakah anda mempunyai anak-anak dari Jennifer Aniston, kerana dia bertukar menjadi 47 tahun ini. Sepanjang hidupnya, Jennifer mempunyai beberapa novel cerah dengan lelaki terkenal. Dia telah berkahwin. Pada tahun 2000, dia diam-diam berkahwin dengan Brad Pitt, tetapi pada tahun 2005 perkahwinan ini berakhir dengan perceraian.

Selalunya mengenai soalan wartawan dan peminat mengenai keinginan untuk mempunyai anak, Jennifer Aniston menjawab bahawa dia belum lagi bertemu lelaki yang sesuai yang boleh menjadi ayah yang baik. Walau bagaimanapun, sejak kebelakangan ini dalam kehidupan peribadi beliau semuanya baik-baik saja dan tidak tersembunyi.

Jennifer bertemu dengan pelakon, penulis skrip dan pengarah Justin Theroux pada tahun 2011, dan setahun selepas permulaan hubungan, lelaki tersebut membuat tawaran dan menyampaikan cincin pertunangan dengan berlian yang besar. Jennifer menjawab dengan persetujuan, tetapi secara rasmi untuk menyatukan hubungan dengan Justin tidak tergesa-gesa, sehingga sempat muncul khabar angin tentang pemisahan pasangan itu. Walau bagaimanapun, maklumat ini tidak disahkan, dan dalam banyak wawancara Jennifer berkata bahawa dia selalu mahu mempunyai anak, dan Jestin Teru mempunyai naluri pelindung yang sangat maju, sehingga ia akan menjadi ayah yang indah untuk anak-anak masa depan mereka.

Pada bulan Ogos 2015, ada maklumat yang Jennifer Aniston mengadopsi anak. Dikatakan bahawa ini adalah seorang gadis yang namanya tidak dikenali, kerana pelakon itu tidak mahu mengulas mengenai perkara ini. Tetapi berita sensasi tentang kehidupan peribadi dan anak-anak Jennifer Aniston tidak disahkan. Di samping itu, ternyata wartawan, cuba untuk meneroka butiran penggunaan imajinasi, terlepas satu lagi peristiwa penting dalam kehidupan pelakon. Pada malam 5 Ogos hingga 6 Ogos 2015, Jennifer Aniston diam-diam berkahwin dengan Justin Theroux dalam sebuah rumah besar yang pasangannya dibeli secara bersama di Los Angeles.

Mengapa Jennifer Aniston tidak mempunyai anak?

Dengan ketepatan dan kejujuran mutlak, persoalan itu boleh dijawab hanya dengan sendirinya, mengapa aktris masih tidak mempunyai anak. Tetapi, seperti yang disebutkan di atas, Jennifer Aniston sangat kecewa dalam mengulas kehidupan pribadinya. Oleh itu, peminat pelakon dan wartawan hanya boleh meneka.

Jadi, untuk masa yang lama ia adalah pendapat yang popular bahawa sebab pemisahan Jennifer Aniston dengan Brad Pitt adalah tepatnya keengganan gadis untuk mempunyai anak. Walau bagaimanapun, kemudiannya diketahui bahawa dalam perkahwinan ini, Jennifer Aniston dua kali kehilangan seorang anak. Mungkin, masalah belia menjadi lebih serius dengan usia, dan ini membawa kepada fakta bahawa Jen tidak boleh hamil sekarang. Versi yang sama fakta bahawa Jennifer Aniston tidak boleh mempunyai anak-anak kelihatan cukup dipercayai.

Terdapat satu lagi sudut pandang, yang banyak peminat pelakon juga mematuhi. Pada pendapat mereka, hakikat bahawa Jennifer Aniston tidak pernah melahirkan anak boleh dikaitkan dengan faktor psikologi. Seperti yang anda ketahui, gadis itu untuk masa yang lama tidak berkomunikasi dengan ibunya, menganggap sebagai wawancara sejati yang bercerai dan pembebasan buku yang terakhir dengan butiran membesar dan cerita mengenai sifat anak perempuannya. Jennifer juga menyebut dalam perbualan dengan seorang wartawan yang sering anak-anak boleh bergerak dari ibu bapa mereka, yang menakutkannya.

Bagaimanapun, apa pun sebabnya, kini Jennifer Aniston mempunyai sokongan yang boleh dipercayai dalam suami, dan kemajuan moden dalam bidang perubatan memungkinkan untuk melahirkan anak pada usia yang lebih tua. Oleh itu, sangat mungkin bahawa tidak lama lagi kita akan mendengar berita tentang hakikat bahawa Jennifer Aniston sedang menunggu anak itu.

Jennifer Aniston Jennifer Aniston dalam filem We are Millers pelakon Jennifer Aniston berusia 47 tahun
Jennifer Aniston bersama suaminya Jennifer Aniston berkahwin dengan Justin Teru pada tahun 2015 Jennifer Aniston dan Justin Teru impikan seorang kanak-kanak
Jennifer Aniston memainkan ibu tunggal dalam komedi The Sly Jennifer Aniston secara berkala menyangkal khabar angin mengenai kehamilannya sendiri Jennifer Aniston tidak menafikan kemungkinan penggunaan kanak-kanak
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: