Kasut pada kaki penuh dengan kenaikan tinggi

Sekiranya sebelum pemilik kaki "standard" ada hanya satu tugas - untuk memilih kasut yang cantik dan berkualiti tinggi, maka untuk mengambil kasut, kasut atau kasut pada kelajuan penuh dengan daya tinggi sangat bermasalah dengan beberapa sebab. Pertama, banyak pengeluar hanya bergantung pada keselesaan, tetapi ini tidak mencukupi untuk kanak-kanak perempuan, kerana anda ingin memakai kasut bergaya yang sesuai dengan trend bergaya. Kedua, angkat kaki tinggi tidak selalu bermakna bahawa kepenuhan meningkat. Untuk mencari kasut yang akan menggabungkan semua kriteria sangat sukar. Walau bagaimanapun, terdapat jalan keluar. Ia cukup untuk mencari beberapa jenama yang menghasilkan kasut untuk kaki dengan daya tinggi, dan masalahnya akan diselesaikan!

Sepatu tinggi dengan lif tinggi 1 Sepatu tinggi dengan lif tinggi2 Kasut dengan kaki penuh dengan lif tinggi 3
Sepatu tinggi dengan kasut tinggi 4 Kasut tinggi dengan ketinggian tinggi Kasut kaki tinggi dengan lif tinggi 6

Peraturan untuk memilih kasut

Hari ini pembelian kemas kini dalam kedai dalam talian adalah fenomena biasa, tetapi agak sukar untuk membeli kasut hampir buta untuk mengangkat tinggi dan kaki lebar. Pemasangan adalah syarat yang perlu, tetapi ia tidak semestinya layak. Di sinilah pengetahuan tentang sistem notasi yang digunakan oleh pengeluar kasut akan berguna. Jika anda memutuskan untuk membeli kasut, kasut, sandal atau kasut dengan cara yang luas dengan daya tinggi, anda harus tahu bahawa sistem Amerika menggunakan notasi W dan WW (luas dan sangat luas, masing-masing), dalam bahasa Inggeris - H dan H1 / 2, dan dalam Jerman-Austria - N dan K.

Kasut kaki tinggi dengan lif tinggi7 Sepatu tinggi dengan lif tinggi8 Kasut ketinggian penuh dengan lif tinggi9
Kasut pada kaki penuh dengan kenaikan tinggi10 Kasut ketinggian penuh dengan lif tinggi 11 Kasut pada kaki penuh dengan kenaikan tinggi12

Banyak gadis yang sudah memutuskan untuk diri mereka sendiri masalah dengan pilihan jenama lebih suka kasut jenama seperti Jana, Gabor, Caprice, Jenny oleh Ara, Ara dan Rieker. Kasut yang dihasilkan oleh jenama ini adalah berkualiti tinggi, praktikal, berkualiti dan dibuat dengan pertimbangan untuk trend dunia. Di samping itu, kebanyakan pengeluar di atas cuba menjadikannya lebih selesa untuk kaki wanita, menggunakan "anti-tekanan" (peningkatan fungsi), "anting" (meningkatkan penyerapan kejutan dalam berjalan), dan ortopedik. Kulit semulajadi, suede mulia yang lembut, nubuck elegan - bahan-bahan ini diguna pakai di atas tiruan. Tetapi ini tidak bermakna bahan sintetik moden tidak sesuai untuk pemilik kaki yang tidak standard. Sebagai contoh, jenama Rieker dan Jana telah membuktikan bahawa kasut, diperbuat daripada bahan semula jadi yang tidak semula jadi, tetapi sangat tahan lama, selesa dan berkualiti tinggi, mempunyai hak untuk wujud. Dan jika masalah seperti tulang membengkak dan bengkak ditambah kepada peningkatan tinggi dan kenyang, perhatikan jenama Waldläufer. Jenama Jerman menghasilkan kasut anatomi untuk kaki masalah.

Sepatu tinggi dengan lif tinggi 13 Sepatu tinggi dengan lif tinggi 14 Sepatu tinggi dengan lif tinggi 15
Sepatu tinggi dengan lif tinggi 16 Sepatu tinggi dengan lif tinggi 17 Sepatu tinggi dengan lif tinggi 18
Kasut kaki tinggi dengan ketinggian tinggi 19 Kasut pada kaki penuh dengan kenaikan tinggi20 Kasut kaki tinggi dengan ketinggian tinggi21
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − 42 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: